рф почала контрнаступ у Курській області, але все йде за нашим українським планом – Зеленський

Політика

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що російська федерація розпочала контрнаступальні дії у Курській області, але ці дії відбуваються за планом України.

Про це він заявив під час прес-конференції з президентом Литви Гітанасом Науседою.

Зеленський також відреагував на повідомлення про скупчення білоруських військових поблизу кордону з Україною. Він зазначив, що українська сторона давно фіксує цю активність і контролює ситуацію.

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський розкритикував мирний план Китаю та Бразилії щодо завершення війни. Він вважає його «деструктивним» і заздалегідь узгодженим із Кремлем та являється лише політичною заявою, яка не враховує реальної ситуації.

Також нагадаємо, що український президент Володимир Зеленський детально пояснив держсекретарю США Ентоні Блінкену і міністру закордонних справ Великої Британії Девіду Леммі, чому Україні потрібно завдавати ударів углиб російської території. Зеленський наголосив, що Україну цікавлять виключно військові цілі.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь