Вибори президента США: Гарріс збільшила відрив від Трампа за рівнем підтримки

Політика, Світ

Згідно з опитуванням Reuters/Ipsos, віцепрезидентка США Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа на 5 відсоткових пунктів у загальнонаціональному рейтингу – 47% проти 42%, менш ніж за два місяці до президентських виборів.

Гарріс збільшила відрив після президентських дебатів, де, на думку 53% респондентів, вона перемогла, тоді як 24% вважали переможцем Трампа.

Респондентам, які слідкували за дебатами, Трамп здався менш переконливим: 52% сказали, що він запинався під час виступів, у той час як лише 21% висловили таку думку про Гарріс. Хоча загальнонаціональні опитування є важливими для розуміння настроїв електорату, результати виборів вирішуються на рівні окремих штатів.

Раніше ми писали, що у вівторок, 10 вересня, відбулися довгоочікувані дебати між кандидатами у президенти США Дональдом Трампом та Камалою Гарріс. Союзники республіканця вважають, що він програв.

Також нагадаємо, що Міністерство закордонних справ Німеччини відреагувало на критику енергетичної політики країни від кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь