У Молдові на чотири роки за спробу підкупити поліцейського засудили українку

Політика, Світ

Громадянку України, яку затримали в Кишиневі за підозрою у спробі підкупу поліцейського, засудили до чотирьох років позбавлення волі.

Gро це повідомляє NewsMaker із посиланням на заяву прокуратури Кишинева.

Згідно із матеріалами справи, українка намагалася підкупити очільника інспекторату столичної поліції сектора «Ботаніка». За це вона хотіла убезпечити свій колцентр від можливих перевірок з боку державних установ.

За інформацією видання, суд у Кишиневі засудив громадянку України до чотирьох років позбавлення волі з відтермінуванням виконання покарання на три роки. Окрім того, жінку зобов’язали виплатити штраф у розмірі 200 тисяч леїв (понад 9800 євро).

Раніше у Молдові арештували організаторів схеми з перевезення ухилянтів. Вісім мешканців автономного територіального утворення Гагаузії, зокрема двох співробітників Прикордонної поліції, помістили під попередній арешт на 30 діб.Перед цим у Молдові затримали, а потім і заарештували на 30 діб вісьмох громадян України, які обманом заволоділи сумою, еквівалентною понад 155 тисяч євро, отриманою від 40 українських військових. Шахраї, які прибули до Молдови як біженці після початку великої війни, розміщували в інтернеті оголошення про продаж машин, однак після отримання грошей зникали.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь