Вночі окупанти атакували Україну 26 дронами-камікадзе

Політика

Терористична росія запустила по Україні в ніч на 13 вересня 26 дронів-камікадзе. Лише два з них не вдалося вполювати нашим славним захисникам.

Про це повідомило командування Повітряних сил ЗСУ на своєму Telegram-каналі. 

«У ніч на 13 вересня 2024 року противник атакував 26-ма ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків: Приморсько-Ахтарськ – рф, Чауда – Крим). В результаті протиповітряного бою авіацією, зенітними ракетними військами, підрозділами мобільних вогневих груп та РЕБ Сил оборони України збито 24 ворожих ударних БпЛА у межах Миколаївської, Одеської, Хмельницької та Івано-Франківської областей», – сказано у повідомлені.

Зазначається, що станом на 9.00 один ворожий БпЛА ще залишається в повітряному просторі та продовжувалася бойова робота Повітряних сил ЗСУ.Нагадаємо, що цієї ночі російська армія атакувала Одесу і Одеський район ударними дронами. Майже годину тривала напружена бойова робота протиповітряної оборони.

Раніше ми писали, що в ніч на четвер 12 вересня російські окупанти випустили по Україні 69 засобів повітряного нападу, ППО України знищила 44 ударних БпЛА, три ворожі безпілотники полетіли назад у росію, ще чотири –локаційно втрачені.

Також нагадаємо, що українська машина для розмінування «Змій» від компанії Rover Tech пройшла успішні випробування на полігоні. Вона вже отримала сертифікат відповідності.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь