Теpміново! Венс pозкрив таємний “Миpний план” Тpампа щодо Укpаїни. “Це буде виглядати так…”

Media-ua 24, Світ

“Мирний план” Трампа щодо України може передбачати заморожування поточної лінії фронту та відмову від НАТО, – заявив Венс

“Думаю, що це буде виглядати так.

Трамп сідає і каже росіянам, українцям і європейцям:

“Ви, хлопці, маєте з’ясувати, який вигляд має мирне врегулювання”. І, ймовірно, воно виглядатиме приблизно так само, як нинішня лінія розмежування між Росією та Україною.

Лінія фронту заморожується. Це стане як демілітаризована зона. Вона буде сильно укріплена, щоб росіяни не вторглися знову”, – розповів Венс.

“Росія отримує від України гарантію нейтралітету, що вона не вступає в НАТО, не вступає в жодні союзницькі інститути”, – заявив кандидат у віцепрезиденти США.

Венс не уточнив, хто контролюватиме “демілітаризовану зону”, але сказав, що поточна лінія розмежування залишиться, що означає, що Україна не поверне собі територію, яка зараз окупована росією.

Він також заявив, що “росія хоче, щоб ця війна закінчилася”, а “Україна хоче, щоб ця війна покінчила з Європою”.

“Європа, до речі, недофінансувала підтримку України, тоді як американські платники податків були дуже щедрі до українців”, – зазначив Венс.

Нагадаємо, що путін пригрозив Британії та США війною, якщо дозволять Україні використовувати далекобійну зброю по рф.

На це прем’єр Британії Кір Стармер відкинув звинувачення воєнного злочинця і додав, що “росія розпочала цей конфлікт. росія незаконно вторглася в Україну. росія може негайно припинити цей конфлікт.

Україна має право на самооборону”.

Джерело

Залишити відповідь