Голлівудська зірка Майкл Дуглас відвідав монумент Батьківщина-мати

Політика

Голлівудська легенда та посол доброї волі ООН Майкл Дуглас відвідав меморіальний комплекс  «Батьківщина-мати», де представлена експозиція про злочини проти людяності російської федерації.

Про це повідомила пресслужба музею.

«Майкл Дуглас відвідав Музей війни! Актор та Посол доброї волі ООН відвідав виставку «Україна – розп’яття», першу стаціонарну експозицію про російсько-українську війну, що триває. А також оглянув краєвиди міста з висоти п’єдесталу монумента «Батьківщина-мати», – сказано у повідомлені.

Зазначається, що оскарівський лауреат вже багато років привертає увагу до викликів, з якими стикаються країни під час воєнних дій, тож завідувач відділу міжнародної співпраці Музею Дмитро Гайнетдінов у екскурсії наголосив на злочинах росіян щодо мирного населення під час широкомасштабного вторгнення.

«Команда Музею війни вдячна, що попри щільний графік візиту в межах 4-го Саміту перших леді та джентльменів, Майкл Дуглас знайшов час відвідати наші експозиції», – сказано у повідомлені.

Нагадаємо, що американський актор та продюсер Майкл Дуглас прибув до Києва 10 вересня. Відомо, що він активно підтримує Україну від початку повномасштабного російського вторгнення.

Раніше фонд актора та режисера Шона Пенна в Україні CORE повідомив, що надасть Львову $100 тис. на відновлення будинків після атаки рашистів 4 вересня.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь