Гарріс почала розміщувати рекламу з підтримкою України

Політика, Світ

Кандидатка у президенти США від Демократичної партії Камала Гарріс почала рекламну кампанію, спрямовану на виборців зі Східної Європи, які проживають у ключових штатах Пенсильванія, Мічиган і Вісконсин.

Ця реклама підкреслює її підтримку України та націлена на американців польського, українського, литовського й іншого східноєвропейського походження.

Під час дебатів Гарріс заявила, що якщо Дональд Трамп був би президентом, путін уже контролював би Київ. Вона також підкреслила, що Польща може стати наступною ціллю росії після України, намагаючись прив’язати свою кампанію до електорату, для якого війна в Україні має особисте значення.

Ця реклама є частиною зусиль для перемоги у штатах, де результат виборів може бути вирішальним, оскільки, як зазначає видання, у 2020 році Байден переміг Трампа в цих штатах з незначним відривом.

Раніше ми писали, що віцепрезидентка США Камала Гарріс випереджає Дональда Трампа на 5 відсоткових пунктів у загальнонаціональному рейтингу – 47% проти 42%, менш ніж за два місяці до президентських виборів.Також нагадаємо, що відбулися довгоочікувані дебати між кандидатами у президенти США Дональдом Трампом та Камалою Гарріс. Союзники республіканця вважають, що він програв.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь