Після візиту Блінкена і Леммі не має бути незакритих питань щодо ударів вглиб рф – Зеленський

Політика

Президент України Володимир Зеленський підкреслив важливість отримання Україною зброї з достатньою далекобійністю для зміни ходу війни та примусу росії до пошуку миру.

Ця заява прозвучала після його зустрічі з держсекретарем США Ентоні Блінкеном і міністром закордонних справ Великої Британії Девідом Ламмі, які відвідали Київ.

Зеленський зазначив, що питання надання такої зброї є ключовим, оскільки вона необхідна для досягнення реальних результатів на полі бою, а не лише формального ухвалення рішень. Він висловив надію на продовження ефективної підтримки з боку міжнародних партнерів, що дозволить Україні суттєво посилити свої оборонні спроможності.

Раніше ми писали, що президент України Володимир Зеленський анонсував зустріч із главою США Джо Байденом. Вони обговорять мирний план України.

Також нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський змінив склад РНБО Це пов’язано з нещодавніми кадровими перестановками у Кабміні та Офісі президента.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь