На Придніпровському напрямку стає більш гаряче

Політика

Про це заявив речник ОСУВ «Таврія» Дмитра Лиховія в ефірі телемарафону «Єдині новини».

Лиховій пояснив, що противник хоче підійти якомога ближче до берега Дніпра та взяти під контроль його русло.

«Ворог туди навпаки кидає додаткові сили. В цих боях за острови беруть участь підрозділи рф зі складу 144 та 205 мотострілецьких бригад, 337 десантно-штурмового полку, 28 мотострілецького полку, 126 окремої бригади берегової охорони та 61 бригади морської піхоти», – повідомив речник.Військовий пояснив, що ось таке розмаїття російських силовиків з різних структур їхньої окупаційної армії залучене до задач на лівому березі Дніпра та островах, якими противник хоче, можливо, наблизитися до Херсону на відстань ближчих обстрілів.

«Хоча там і так працює артилерія та ударні безпілотники», – зауважив він.

Нагадаємо, що зявилися ознаки того, що ЗСУ у Курській області росії 13 вересня просунулися вперед у Глушковському районі.

Серед військових армії рф збільшилася кількість дезертирів. Зокрема, мова про тих, хто перебуває на окупованій території Луганської області.

У Покровську на Донеччині російські війська двічі завдали ударів по шляхопроводу «Східний», унаслідок чого він зруйнований.

Сили оборони України ліквідували за добу ще понад 1200 російських окупантів. Також ворог втратив, зокрема, засіб протиповітряної оборони та 25 артсистем.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь