росію атакували БПЛА літакового типу, їх збили у кількох регіонах

Політика, Світ

Сьогодні, 15 вересня, російське Міноборони заявило про атаку 29 БпЛА літакового типу. Вони атакували об’єкти на території країни.

Про це пише пресслужба Міноборони рф.

у відомстві зазначили, що нібито всі 29 безпілотників були збиті.

З них п’ятнадцять над територією Брянської області; п’ять – над Курською областю; чотири – над Смоленською областю; два – над Орловською областю і по одному – над територіями Бєлгородської, Калузької, і Ростовської областей.

Губернатор Смоленської області теж заявив про атаку дронів, які нібито відбивали у Рославльському та Смоленському районах. За його словами, внаслідок падіння уламків на землю постраждалих та руйнувань немає.Водночас у мережі опублікували кадри серйозної пожежі у Смоленській області після вибухів.

Раніше в Мурманській області рф дві доби поспіль скаржилися на атаку дронів. Нібито, пару безпілотних літальних апаратів (БпЛА) було збито біля аеродрому «Оленья».

Нагадаємо, що у Бєлгородській області рф зійшов із рейок вантажний потяг в результаті спільної операції ГУР МОУ та ССО ЗСУ 10 вересня. Було здійснено мінування та підрив на залізничній ділянці «Старий Оскол – Валуйки».

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь