Відео: на Харківському напрямку українські військові влаштували росіянам «катастрофу»

Політика

На Харківщині українські військові влаштували катастрофічну ситуацію для окупантів у районі Липців та Глибокого. Бійці використовують для цього дрони.

Про це повідомляє ОТУ “Харків”.

«В районі сіл Глибоке та Липці для російських окупантів склалась катастрофічна ситуація внаслідок надзвичайно високої активності українських операторів дронів», – йдеться у повідомленні.
Живими та цілими звідси в них є шанси вибратись тільки назад в рф або в полон, зазначили військові.Оперативна обстановка на Харківському напрямку суттєвих змін не зазнала та залишається складною.

В районі населеного пункту Глибоке окупанти провели евакуаційні заходи, здійснюють поодиноке переміщення особового складу з метою поповнення поточного некомплекту на передових позиціях.

Неподалік Лукʼянців противник налагоджує систему зв’язку та провів заходи логістичного забезпечення.

У Вовчанську ворог посилив повітряну розвідку з метою виявлення підрозділів Сил оборони України та проводить заходи евакуації санітарних втрат та логістичного забезпечення.

В районі населеного пункту Тихе проведено евакуацію санітарних втрат та заведення особового складу на передові позиції.

Протягом останньої доби окупанти втратили 1170 військових. Крім того, ЗСУ знищили танки, бброньовані машн та артилерійські системи.

В ніч на 15 вересня росія завдала по Україні комбінованого удару. Сили протиповітряної оборони знищили ракету Х-59 та 10 “Шахедів”.

Вчора, 14 вересня, внаслідок російського обстрілу села Піски-Радьківські на Харківщині загинула жінка, ще двох цивільних поранено.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь