В «Укрзалізниці» відреагували на інцидент з працівником воєнізованої охорони

Політика

У мережі з’явилося відео, де працівник воєнізованої охорони «Укрзалізниці» спить у купе провідника, ймовірно, п’яним. У компанії назвали інцидент «ганебним» та запевнили, що звільнять усіх причетних.

Про це йдеться в заяві «Укрзалізниці».

Подія сталася в поїзді №43/44 маршрутом Черкаси — Івано-Франківськ. Пізніше в мережі з’явилося відео від свідка, який розповів ЗМІ, що побачив у вагоні «пʼяну «в нуль» та побиту воєнізовану охорону «Укрзалізниці», завдання якої — захищати». Працівники охорони нібито побилися між собою, розповів він.
На кадрах видно, як чоловік (ймовірно, працівник воєнізованої охорони) спить на підлозі в купе провідника з відчиненими дверима. Свідок розповів виданню Varta1, що викликав поліцію, а працівників охорони нібито зняли з поїзда в Стрию.В «Укрзалізниці» повідомили, що «негайно» звільнять працівників охорони. У компанії проводять службове розслідування цього інциденту, а працівників відправили на освідування.

««Укрзалізниця» просить вибачення та наголошує, що така поведінка неприпустима для будь-якого працівника галузі. Усі причетні будуть притягнуті до відповідальності», — йдеться у заяві.

Напередодні через повені у Польщі та Чехії тимчасово скасували низку рейсів. Це стосується і поїздів, які прямують до України.

Через негоду в Польщі, Чехії та Австрії Укрзалізниця змінила рух потягів. Зокрема змін зазнали рейси Відень – Київ – Відень і Прага – Перемишль – Прага.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь