Ймовірному нападнику на Трампа висунули обвинувачення, але не за замах

Політика, Світ

58-річному Раяну Рауту, який можливо хотів стріляти у Дональда Трампа, висунули кримінальні звинувачення. Вони стосуються незаконного поводження зі зброєю, бо спробу замаху ще потрібно довести.

Про це повідомляє Reuters.

За інформацією агентства, Рауту інкримінують два звинувачення, пов’язаних із незаконним володінням зброєю. Ймовірно, це попередній крок, який дозволить тримати чоловіка під вартою, поки йому не будуть висунуті додаткові звинувачення.

Затриманий уже з’явився в залі федерального суду у Вест-Палм-Біч, що у штаті Флорида, де стався інцидент зі стріляниною.

Нагадаємо, інцидент стався напередодні, 15 вересня, на полі для гольфу Trump International Golf Club у Вест-Палм-Біч, Флорида. Агенти Секретної служби, що охороняли Трампа, помітили озброєного чоловіка і відкрили по ньому вогонь. Пізніше підозрюваного затримали в його автомобілі. Він перебуває під вартою.Федеральне бюро розслідувань (ФБР) ідентифікувало підозрюваного у другій спробі замаху на кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа як 58-річного Раяна Веслі Рута.

Пізніше Федеральне бюро розслідувань назвало інцидент «схожим на спробу вбивства колишнього президента Трампа».

Затриманий правоохоронцями США 58-річний Раян Веслі Раут, який нібито мав намір скоїти замах на кандидата в президенти Дональда Трампа, раніше мав проблеми з законом.

Байден дав розпорядження Секретній службі США вжити необхідних заходів для убезпечення Трампа та заявив, що молиться за нього.

Замах на кандидата в президенти США Дональда Трампа, що стався 15 вересня, стане темою для російської пропаганди.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь