“Без батька залишилося троє донечок”: на Покровському напрямку загинув Герой з Львівщини Павловський Антон

Війна

З сумом повідомляємо, що 11 вересня 2024 року на Покровському напряму загинув відважний воїн з Львівщини Павловський Антон. Без батька залишилося троє донечок.

Про це інформаційному порталу “Це моя Україна” повідомили у Заболотцівській сільській раді.

“З невимовним смутком повідомляємо про загибель ще одного воїна Заболотцівської громади – ПАВЛОВСЬКОГО АНТОНА ОЛЕКСІЙОВИЧА, командира відділення зенітно-ракетного взводу 2 десантно-штурмового батальйону. Втікаючи від війни родина Павловських оселилася в наших Лучківцях в червні 2022 року. Голова родини пішов на службу у вересні 2022 року. Павловский Антон Олексійович, народився 29.07.1987року в м Херсон, згодом переїхав в с Рубанівка Херсонської області. Батько-військовий теж загинув. Одружений, має трьох доньок, які були сенсом його життя. Він робив все аби його рідні були в безпеці. Мав багато друзів, завжди приходив всім на допомогу. Загинув наш ГЕРОЙ 11вересня 2024року біля села Константинівка Покровського району.
Вічна пам*ять нашому захиснику- АНТОНУ ПАВЛОВСЬКОМУ .Щирі співчуття його родині.Нехай наша підтримка, молитва, посильна допомога дає сил його рідним та близьким пережити біль втрати…” – повідомляють у Заболотцівській сільській раді.

Похорон Павловського Антона відбудеться у вівторок (17.09.2024)

“Шановна Заболотцівська громадо. Похорон нашого ГЕРОЯ – АНТОНА ПАВЛОВСЬКОГО відбудеться завтра (вівторок) 17 вересня 2024 року.
Зустрічаємо 12.30 на заправці БРСМ (зі Львова). Формуємо колону і супровід. 12.35 – в селі Ясенів – поворот на Лучківці. о 12.45 громада села Лучківці зустріне кортеж на початку села,проводжаємо до дому на вул. Польову. Після молитви з подвір*я вирушаємо до храму. З храму до місця вічного спочинку – Лучківецький цвинтар.
Пам’ятаємо, що наш Антон віддав своє життя заради нашого. Пам’ятаймо , що ми всі найближча родина для нього,для його найрідніших.. Наша молитва і наша присутність буде нашою останньою вдячністю за його жертовність. Підтримаймо у невимовній скорботі його рідних дівчат…. ВІЧНА ПАМ*ЯТЬ АНТОНУ ПАВЛОВСЬКОМУ!!Пам’ятаймо якою страшною ціною дається нам перемога…” – повідомила голова Заболотцівської громади Марія Дискант.
Павловський Антон
на фото: загиблий воїн Павловський Антон

Залишити відповідь