Іспанія вперше прийняла вірчі грамоти від посла Палестини

Політика, Світ

Король Іспанії Феліпе VI у понеділок, 16 вересня, офіційно прийняв вірчі грамоти першого посла Палестинської держави після того, як Мадрид її визнав.

Про це повідомляє El Pais.

У Королівському палаці в Мадриді вірчі грамоти іспанському королю вручив посол Палестини Хусні Абдель Вахед, який до цього з травня 2022 року обіймав посаду дипломатичного представника.

Вахед перед тим висловив вдячність Іспанії «за те, що вона не потрапила в пастку беззастережної підтримки держави Ізраїль, яка сприйняла це як карт-бланш на все, що їй заманеться».

За словами Абдель Вахеда, іспанський уряд «зберіг здоровий глузд і мудрість і вибрав лінію миру».Нагадаємо, спецпризначенці розігнали пропалестинських демонстрантів в університеті Амстердама, які протестують проти військової операції Ізраїлю в Газі, що спрямована проти терористичного угруповання ХАМАС після його нападу на Єврейську державу 7 жовтня 2023 року.

Амстердамський університет звернувся до поліції через вандалізм під час останнього пропалестинського протесту.

Палата представників Нідерландів закликала уряд криміналізувати пропалестинське гасло «Від річки до моря Палестина буде вільною».

⚡️⚡️⚡️ Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь