Зеленський провів дві важливі наради: деталі

Політика

Президент України Володимир Зеленський сьогодні провів дві важливі наради, присвячені плану перемоги та збільшенню повітряного флоту F-16.

У своєму вечірньому зверненні Зеленський зазначив, що перша нарада стосувалася військового компонента плану перемоги для України. Він обговорював це питання з військовим командуванням, і було підготовлено сильний зміст військового пакета, спрямованого на зміцнення обороноздатності країни.

Друга нарада була з командуванням Повітряних сил і стосувалася збільшення кількості бойових літаків F-16 в Україні. Президент наголосив на чіткому розумінні кроків для прискорення навчання українських пілотів і збільшення кількості літаків, а також зазначив, що всі завдання для Повітряних сил та Міністерства оборони вже визначені.

Раніше ми писали, що колумніст польського видання Onet Вітольд Юраш повідомляє про напружену атмосферу під час переговорів польської делегації з президентом України Володимиром Зеленським у Києві минулого тижня.

Також нагадаємо, що президент Володимир Зеленський привітав рятувальників Державної служби з надзвичайних ситуацій з професійним святом.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь