Стало відомо що саме так епічно знищили дрони СБУ у Тверській області РФ

Війна

Стало відомо що саме так епічно знищили дрони СБУ у Тверській області РФ

Цієї ночі дрони Служби безпеки України, Головного управління розвідки та Сил спеціальних операцій знищили великий склад головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони РФ в населеному пункті Торопець Тверської області.

Про це повідомило джерело в спецслужбі. На складі зберігалися ракети, призначені для оперативно-тактичних ракетних комплексів “Іскандер” тактичних ракетних комплексів “Точка-У”, КАБи та артилерійські боєприпаси.

Після прильотів українських дронів розпочалася надзвичайно потужна детонація. Місцеві в пабліках запитували одне одного, чи це часом не ядерна бомба до них прилетіла. Зараз “бавовна” палає на ділянці шириною 6 кілометрів. Місцева влада оголосила евакуацію населення.

“СБУ разом з побратимами із Сил оборони продовжує методично зменшувати ракетний потенціал ворога, яким той нищить українські міста. Працюємо далі, щоб організувати подібну “картину” на інших військових об‘єктах Росії, які працюють на війну проти України”, – повідомило поінформоване джерело в СБУ.

Як pаніше більше не буде! Пеpетин коpдону каpдинально зміниться. ЄС запpоваджує нові пpавила
Як pаніше більше не буде!

🙏😢 Цe вжe нaвíть гípшe Kaxօвcькօї бíди! Цíлa օбaлcть йдe пíд вօдy. Ha цeй жax нe мoжливօ дивитиcя бeз cлíз. Bíдeօ
Пpօpвaлօ дaмбy, мícтօ йдe пíд вօдy. Ha цeй жax нe мօжливօ дивитиcя бeз cлíз. Дeтaлí тpaгeдíї:

Залужний був проти наступу на Курщину, – Politico
Ексголовнокомандувач ЗСУ, нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний був проти наступу Сил оборони України на Курську область, коли президент Володимир Зеленський вперше про ц…

Залишити відповідь