У США мігрантам із Гаїті почали погрожувати після слів Трампа, що вони “їдять котів та собак”

Політика, Світ

У США мігранти з Гаїті почали зіштовхуватися з погрозами на свою адресу після того, як кандидат у президенти від республіканців Дональд Трамп на дебатах із демократкою Камалою Гарріс заявив, що гаїтяни нібито їдять котів та собак американців. Про це пише Голос Америки.

Через погрози стріляти по мігрантах у місті Спрингфілд, штат Огайо, місцева школа змушена була призупинити навчання та закрити кампус на день.

До розслідування приєдналося ФБР після того, як подібні погрози щодо мігрантів почали лунати в університетах та інших місцях міста. Це сталося після дебатів, під час яких Трамп і його напарник, сенатор від Огайо Джей Ді Венс, зробили заяви про те, що гаїтяни, які живуть у місті, нібито їдять котів і собак місцевих жителів.

14 вересня Віттенберзький університет повідомив, що всі заплановані на неділю заходи будуть скасовані через електронне повідомлення з погрозами. Студентів, викладачів і персонал закликали бути максимально обережними на території кампусу.

Раніше ми писали, що rандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп прокоментував підтримку співачкою Тейлор Свіфт Камали Гарріс на виборах 2024 року.Також нагадаємо, що кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що не налаштований проводити нові теледебати зі своєю опоненткою Камалю Гарріс. Експрезидент вважає, що виграв минулі дебати.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь