Пам’ятатимемо кожного: на фронті загинув командир групи ССО Євген Лемешенко

Війна

Пам’ятатимемо кожного: на фронті загинув командир групи ССО Євген Лемешенко

У боях на території Курської області РФ загинув командир групи ССО Євген Лемешенко (Печеніг

Про це у Facebook повідомив військовий та пластун Юрій Юзич.

Один із кращих пластунів-військовиків. Мій побратим з куреня Орден Залізної Остроги. З дитинства пройшов чудовий вишкіл у військово-патріотичному клубі “Каскад”. Тренер із рукопашного бою та переможець багатьох змагань від фрі-файту до козацьких єдиноборств. Пластовий юнацький вишкіл пройшов у 37-му курені ім. Миколи Міхновського (в останні місяці ще двоє вихованців цього куреня – військовослужбовців – загинули через цю війну московських окупантів). Учасник багатьох пластових таборів та вишколів, зокрема у Холодному Яру. Інструктор та осавул (бунчужний) на одному з найпопулярніших серед юнацтва таборів Пласту: Легіон – військово-патріотичне виховання.

Пройшов майже всі можливі вишколи пластових виховників юнацтва, включно із міжкрайовим табором Лісова Школа (на фото – йде першим під час таборової мандрівки). Був пластовим виховником юнацтва і станичним Пласту у Фастові (Київщина), тобто керівником місцевого осередку пластового руху”, – розповів він.

Євген Лемешенко з перших днів повномасштабного вторгнення став на захист України попри те, що мав “бронь” як вчитель. Він пройшов складний відбір та став оператором ССО (командиром групи).

ЗСУ ПРОСУНУЛИСЯ В ГЛУШКІВСЬКОМУ РАЙОНІ КУРСЬКОЇ ОБЛАСТІ, — OSINT
За даними вашингтонських аналітиків ISW, ЗСУ продовжують наступ на південній околиці Веселого, поблизу Нового Шляху і Медвежого Курської області

У Росії впав вертоліт: пілот і пасажири загинули
Вертоліт Robinson R66 із трьома людьми на борту зазнав аварії в Зейському районі Приамур’я РФ.

Блогерка-мільйонниця Юля Верба стала мамою вперше. ФОТО
Відома українська блогерка Юля Верба стала мамою

Залишити відповідь