НАБУ підтвердило втечу нардепа Одарченка

Політика

Підозрюваний в спробі підкупу керівництва Мінвідновлення нардеп Андрій Одарченко дійсно втік за кордон, прокуратура вже ініціювала стягнення в дохід держави 15 млн гривень застави та оголошення його в розшук.

Про це пише НАБУ. Спеціалізована антикорпрокуратура ініціювала оголошення в розшук народного депутата, обвинуваченого в спробі підкупу керівництва Мінвідновлення. Також з нього мають стягнути заставу.

Сьогодні парламентар без попередження не прийшов на засідання Вищого антикорсуду. Захисники депутата не змогли сказати, де їхній клієнт, і сказали, що не мають із ним зв’язку.

Ппрокурор ініціював стягнення в дохід держави суми застави – 15 млн гривень.

«Судом прийнято рішення про застосування приводу до обвинуваченого народного депутата на наступне судове засідання, яке призначено на 19 вересня 2024 року на 08:00», – йдеться у повідомленні.Раніше ми писали, що НАБУ і САП викрили нардепа від фракції «Слуги народу» Андрія Одарченка на підкупі голови Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафи Наєма. Йому вручили підозру за ч. 4 ст. 369 КК України.

Народний депутат від «Слуги народу» та член антикорупційного комітету Андрій Одарченко, який намагався дати хабар голові Агентства відновлення Мустафі Найєму, розповідав, що не вірить, що Харків вистоїть. При чому це було не на початку вторгнення, а в серпні 2023.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь