рашисти готуються завдати масованого ракетного удару по Україні – експерт

Політика

росія, ймовірно, готується до чергового масованого удару по Україні, зокрема по об’єктах цивільної інфраструктури.

Про це повідомив керівник Центру військово-правових досліджень Олександр Мусієнко.

Мусієнко зазначив, що успішна атака українських дронів на склад з ракетами в Торопці, Тверська область, послабить російські можливості для ракетних ударів, зменшуючи загрозу обстрілів у найближчому майбутньому. Водночас, він підкреслив, що Росія все ж таки веде підготовку до масштабної атаки, і цей успіх лише тимчасово відтерміновує обстріли.

Експерт також висловив припущення, що росіяни можуть вдарити по медичних установах або інших об’єктах цивільної інфраструктури України, щоб деморалізувати українське суспільство. Однак, українські атаки на важливі об’єкти в росії, такі як аеродроми Енгельс і Оленья, а також склади боєприпасів, мають на меті ускладнити проведення чергових російських обстрілів і виграти час для постачання систем протиповітряної оборони.

Раніше ми писали, що російські загарбники знову обстріляли Дніпровський район Херсона. Внаслідок атаки зазнали поранень двоє людей.Також нагадаємо, що ввечері 18 вересня росіяни масовано атакували Запорізьку область, в результаті чого, за попередніми даними, є двоє загиблих і пʼятеро поранених.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь