На Київщині знову ведеться бойова робота через дронову атаку

Політика

Військові ЗСУ у Київській області цієї ночі знову ведуть роботу по збиттю ворожих повітряних цілей. У небі над регіоном були зафіксовані російські безпілотники.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація (КОВА).

Зазначимо, що робота ППО у Київській області ведеться вже вдруге протягом нинішньої ночі. Про відбиття повітряної атаки нині в КОВА заявили о 05.07.

«У повітряному просторі зафіксовано БпЛА. Сили ППО працюють по цілях», – йдеться в публікації прес-служби ОВА у Telegram.

Жителів Київської області просять залишатися в укриттях до завершення повітряної тривоги, а також не фіксувати та не викладати в інтернет роботу ППО.Нагадаємо, ввечері 18 вересня Повітряні сили зафіксували запуски російськими окупантами дронів-камікадзе для чергової повітряної атаки. Так, у низці областей України була оголошена повітряна тривога.

Близько опівночі у Харкові пролунали вибухи під час повітряної тривоги. Фіксувалися пуски ракет загарбниками. Зафіксовані удари у Харкові по Шевченківському району.

Раніше ми писали, що російські загарбники знову обстріляли Дніпровський район Херсона. Внаслідок атаки зазнали поранень двоє людей.

Також нагадаємо, що ввечері 18 вересня росіяни масовано атакували Запорізьку область, в результаті чого, за попередніми даними, є двоє загиблих і пʼятеро поранених.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь