У Криму окупанти проводять нову хвилю фільтраційних заходів

Політика

За даними національного спротиву, російські загарбники проводять нову хвилю фільтраційних заходів у тимчасово окупованому Криму.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

«Блокування цілих районів та ретельна перевірка місцевих мешканців триває у тимчасово окупованому Криму. Такі заходи фільтрації розпочалися на захопленому півострові з метою виявлення «неблагонадійних» елементів», – йдеться у повідомленні ЦНС.

У ЦНС зазначають, що відбувається усе під виглядом військових навчань «Барс-Крим». Місцевий гауляйтер Сергій Аксьонов (призначений окупантами голова Криму – ред.) закликав кримчан сприяти у проведенні навчань.

Спротив додає, що такі рейди ворог проводить регулярно на тимчасово окупованих територіях.«Нещодавно посилили контроль усіх цивільних, які планують виїзд із ТОТ Херсонщини. Це стосується тих українців, котрі не обміняли свої паспорти на російський папірець», – додали у ЦНС.

Раніше партизанський рух «Атеш» поблизу населеного пункту Бердянське на Донеччині виявив склад російських окупантів із боєприпасами.

Також партизани провели розвідку одного з російських заводів у Нижегородській області. Він стратегічно важливий для ПВО окупантів.

У Донецькій області партизани виявили командний пункт рф. Вхід до нього для більшого маскування обладнаний через сарай.

На Донеччині партизани виявили місце розташування одного з польових складів боєприпасів окупантів. Загарбники облаштовували його протягом кількох днів.

У Ростовській області рф партизани розвідали будівлю та прилеглу територію управління ФСБ. Воно знаходиться в Таганрозі.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь