Microsoft запускає програму Windows для iPhone, Mac і Android

Політика

Microsoft запустила програму Windows для macOSiOS, веббраузерів, Android  і навіть для пристроїв на Windows.

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Уніфікована програма Windows App фактично є центром для потокової передачі копії Windows з різноманітних джерел, включно з Windows 365, віртуальним робочим столом Azure, віддаленим робочим столом тощо.

Windows App має уніфікований інтерфейс і спрощене підключення до Windows з будь-якого пристрою. У ній також є функції налаштування головного екрану, підтримка кількох моніторів і перенаправлення USB.

Крім того, Windows App пропонує розширені функції безпеки, зокрема багатофакторну автентифікацію, оптимізацію Microsoft Teams і легке перемикання облікових записів для віддаленої роботи.Раніше ми писали, що дослідник з безпеки Райан Пікрен виявив баг-експлойт у продуктах Apple, який дозволяв заповнити віртуальний робочий простір користувачів Apple Vision Pro сотнями реалістичних павуків.

Також нагадаємо, що видання The Information повідомляє, що Apple наразі працює над дешевшою версією гарнітури Vision Pro, яка має вийти на ринок у наступному році. Водночас робота над другим поколінням Vision Pro була відкладена.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь