Окупанти тримають у Чорному й Середземному морях носії «Калібрів»

Політика

Військові станом на 06:00, 20 вересня, знову фіксують у Чорному й Середземному морях ракетоносії росіян. Загалом помічено шість кораблів.

Про це сказано у ранковому звіті Військово-морських сил ЗСУ (ВМС ЗСУ).

За даними українських воїнів, на цей час у Чорному морі перебуває один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет типу «Калібр» із загальним залпом до 4 ракет.

Тим часом в Азовському морі не зафіксовано жодного ворожого корабля. Проте є цілих п’ять кораблів в Середземному морі, чотири з яких є носіями “Калібрів” із загальним залпом до 32 ракет.Також у ВМС поінформували, що за добу в інтересах Росії прохід Керченською протокою здійснили:

  • до Чорного моря – 9 суден, з них 0 продовжили рух у напрямку протоки Босфор;
  • до Азовського моря – 5 суден, з них 1 рухалось з протоки Босфор.

«рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 року (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації», – додали військові.

Нагадаємо, що російські війська в ніч на 20 вересня знову атакували Івано-Франківську область. Унаслідок ворожої атаки ніхто не постраждав.

1 340 загарбників, 39 ББМ, 35 артилерійських систем та 20 танків відмінусували Сили оборони України за минулу добу, 19 вересня.

Минулої доби на 11 напрямках фронтувідбулося 226 бойових зіткнення, російські війська найактивніше штурмували Покровський і Курахівський напрямки, де захисники відбили 41 та 63 атаки агресора.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь