Відома синоптикиня розказала, яка погода чекає на українців найближчими днями

Війна

Ночі вже будуть свіжішими, а от вдень повітря прогріватиметься до комфортних значень

Сьогодні, 20 вересня, а також на вихідних в Україні очікується суха, сонячна та тепла погода. Про це повідомила відома синоптикиня Наталка Діденко.

“20-го вересня максимальна температура повітря у більшості областей становитиме +23…+26 градусів”, – спрогнозувала вона,пише уніан

Дещо свіжішим, за словами Наталки Діденко, очікується повітря на Закарпатті, в Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській та Тернопільській областях, вдень +19…+22 градуси.

Відео дняPlay Video

Синоптикиня зауважила, що ночі вже стають явно свіжішими, а у Карпатах може бути “нуль” та навіть невеликий “мінус”. Вітер буде північно-східний, помірний

У Києві 20-го вересня пануватиме суха ясна погода з температурою повітря вночі близько +10 градусів, а вдень очікуються комфортні +23 градуси.

“Субота з неділею – десь із такою ж синоптичною ситуацією”, – резюмувала Наталка Діденко.

Нагадаємо, вчора зранку на високогір’ї Карпат вже зафіксували “нуль”. Зокрема така температура була на горі Піп Іван Чорногірський.

Раніше повідомлялося, що у Карпатах випав перший сніг. Мережею поширилося відповідне відео з Івано-франківської області, а дані з вебкамер показали, що сніг уночі був також на вершинах Захар Беркут та Тростян на Львівщині.

Залишити відповідь