Колектив ЗУНУ отримав подяку від Товариства Червоного Хреста України

Життя
Колектив ЗУНУ отримав подяку від Товариства Червоного Хреста України

Колектив Західноукраїнського національного університету отримав подяку від голови Тернопільської міської організації Товариства Червоного Хреста України Тетяни Лех за співпрацю, розуміння, всесторонню підтримку малозабезпечених верств населення та вагомий внесок у розвиток червонохресного руху.

Український Червоний Хрест – це найбільша гуманітарна організація в Україні, яка надає комплексну гуманітарну допомогу та підтримку усім тим, хто найбільше її потребує. Товариство налічує 24 обласних та майже 200 районних організацій, в яких є понад 8000 волонтерів.

Організація надає гуманітарну допомогу для населення, допомагає державі реагувати на всі надзвичайні ситуації в країні, надає психосоціальну підтримку тим, хто цього потребує, реалізує проєкти з фізичної та психологічної реабілітації, відновлює інфраструктуру, пошкоджену внаслідок воєнних дій, а також усебічну допомогу внутрішньо переміщеним особам та іншим постраждалим.

«Колектив Західноукраїнського національного університету завжди підтримує ініціативи, займається активною волонтерською діяльністю, подяка від Товариства Червоного Хреста України є свідченням того, що ми є надійним тилом, а справи, які ми робимо – служать на благо України», – зазначила ректор ЗУНУ Оксана Десятнюк.

Залишити відповідь