За добу росіяни вбили трьох мешканців Дніпропетровської області

Політика

Росіяни за останню добу, 20 вересня, атакували Дніпро та Кривий Ріг Дніпропетровської області. Загалом троє людей загинули, четверо були поранені.

Рятувальники опублікували фото та відео наслідків обстрілів.

Зазначається, що унаслідок ворожої атаки по Дніпро було зруйновано будівлю освітнього центру та вибиті вікна у багатоповерхівках, пошкоджено автомобілі. Попередньо, поранено 1 людину, яку було направлено у медичний заклад.
Також, вночі росіяни атакували приватний житловий сектор міста Кривий Ріг. Внаслідок обстрілів 3 людини загинуло, з яких 2 жінки та 12-річний підліток. Ще 3 особи отримали травми різного ступеня тяжкості. Ліквідовані всі пожежі.Нагадаємо, що за минулу добу, 20 вересня, втрати росії у війні проти України склали 1440 солдатів. Крім того, ЗСУ знищили десятки танків, дронів та артилерійських систем противника.

В ніч на 18 вересня українські дрони, керовані СБУ, ГУР та СЗГ, завдали нищівного удару по великому складу ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони рф у населеному пункті Торопець Тверської області.

Військові станом на 06:00, 20 вересня, знову фіксували у Чорному й Середземному морях ракетоносії росіян. Загалом помічено шість кораблів.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь