10 ознак того, що вашому автомобілю потрібне технічне обслуговування

Війна

Наші автомобілі є одним із найдорожчих активів, якими ми володіємо; підтримка їх у першокласному стані збереже їхню цінність максимально високою. Однак наше повсякденне життя може стати на шляху, змушуючи нас бути зайнятими роботою, сім’єю та повсякденними справами. Ось кілька речей, на які слід звернути увагу протягом дня , у тому числі і на підбір фарби для авто. Ми склали список із 10 ознак того, що вашому автомобілю потрібне технічне обслуговування якнайшвидше!

  1. Віск чи скрегіт — оскільки наші гальма з часом зношуються та ламаються, вони можуть видавати вереск та скрегіт, які призводять до більш серйозних проблем. Ваші гальма необхідні для забезпечення вашої безпеки та безпеки вашої родини, тому не ігноруйте цю проблему!
  2. Попереджувальні вогні. Вогні часто є ранньою ознакою потенційно більш серйозної проблеми. Ніколи не ігноруйте свої попереджувальні вогні; Коли вони з’являються, переконайтеся, що ви усунули конкретну лампу, що попереджає, і привезіть свій автомобіль на огляд.
  3. Неприємні запахи. Затхлі запахи можуть бути ознакою зростання плісняви у вашій системі кондиціювання повітря. Приділіть час заміні фільтрів та розгляньте можливість запуску циклу очищення повітря!
  4. Загасаючі вогні — це може бути ознакою того, що ваш генератор не справляється зі своїми обов’язками; або що ваша батарея вмирає. Переконайтеся, що ви перевірили це якнайшвидше; щоб ви не застрягли у глушині.
  5. Чи не заводиться — потрібно кілька обертів, щоб завести автомобіль? Можливо, варто подумати, щоб перевірити автомобіль; у вас може бути проблема зі стартером.
  6. Витік рідин — краплі води та конденсат є нормою, особливо в літні місяці, коли ми частіше користуємося кондиціонером. Однак, якщо ви помітили постійний витік рідини, особливо якщо вона темна або має специфічний запах, вам слід негайно зайнятися цим. У вас може бути витік олії або охолоджуючої рідини, і те, й інше може спричинити серйозні проблеми!
  7. Дим та викиди. Якщо ви бачите дим або інші випари, що виходять з вашого автомобіля, вам слід негайно зупинитися та розібратися із ситуацією. Це може бути просто пари в дуже холодний день, але ви хочете переконатися, що це не щось серйозніше.
  8. Витрати палива. Здається, що ваш автомобіль витрачає бензин швидше, ніж ви можете його заправити? Це ознака того, що ваш автомобіль не працює на найвищому рівні ефективності, або, можливо, є витік, який залишається непоміченим. Це чудовий час, щоб приділити вашому автомобілю трохи уваги та турботи!
  9. Провислі шини. Ваші шини виглядають здутими чи провислими? Для оптимальної роботи шинам потрібен правильний тиск; перевірте тиск у шинах на місцевій заправці та накачайте їх до потрібного значення PSI.
  10. Чи брудне авто. Це може здатися очевидним, але наше зайняте життя заважає нам дбати про наші активи так, як ми маємо. Чистий і доглянутий автомобіль, напевно, працюватиме краще, ніж запущений.

Турбота про основні функції вашого автомобіля може допомогти вам запобігти більшій і, що більш дорогу проблему в майбутньому. Перевірка тиску в шинах, доливання рідин і регулярне чищення та догляд за вашим автомобілем можуть мати величезне значення. Ми знаємо, наскільки завантаженим може бути життя, але воно стає ще складнішим, якщо наш автомобіль зламається! Зверніться в PaintBox , якщо вам необхідні якісні автотовари або підбір фарби на автомобіль.

Залишити відповідь