Кремль пропонує гроші росіянам за переїзд на тимчасово окуповані території України

Політика

росія вирішила виплачувати гроші своїм громадянам, які переїдуть на тимчасово окуповані території України, зокрема частини Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей, а також Криму.

Про це повідомляє ЦНС.

Відповідний указ видав диктатор путін, обіцяючи виплати в розмірі від 3 до 5 млн рублів, але з умовою, що переїзжають також члени родини.

Серед найбільш затребуваних спеціалістів для окупаційних адміністрацій є ті, хто може облаштовувати рубежі, транспортувати вантажі та будівельники для нібито відновлення знищеної інфраструктури. Однак, як зазначає Центр національного спротиву, окупанти досі не можуть завершити формування своїх адміністрацій і шукають зрадників для роботи в них.

Раніше ми писали, що за даними національного спротиву, російські загарбники проводять нову хвилю фільтраційних заходів у тимчасово окупованому Криму.Також нагадаємо, що російські окупанти продовжують здійснювати масштабну депортацію українських дітей на територію рф. Під виглядом «відпочинку» у дитячих таборах, їх відправляють на перевиховання.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь