ГУР готує морські дрони для знищення російських підводних човнів

Політика

Військовослужбовці Головного управління розвідки Міністерства оборони України отримали на озброєння морські дрони, оснащені системами ППО та керованими ракетами Р-73. Ці дрони, зокрема, використовуються для боротьби з авіацією та підводними човнами ворога, а також для контролю неба над морем.

Офіцери спецпідрозділу ГУР Group 13, які займаються полюванням на російські кораблі, повідомили, що Р-73″вже була застосована для ураження гелікоптера. Російська авіація залишається значною загрозою для морських дронів у Чорному морі, тому розвідка працює над обладнанням своїх дронів зенітно-ракетними комплексами.

Командир групи зазначив, що однією з цілей є знищення російського підводного човна, але для цього потрібен час і підготовка. Вони вірять, що зможуть досягти цієї мети, адже підводний човен не завжди може залишатися під водою.

Раніше ми писали, що російські окупанти завозять до Кримського мосту колосальну кількість систем протиповітряної оборони (ППО). Також вони будують споруду, призначення якої наразі залишається невідомим.

Також нагадаємо, що російські війська постійно перебувають у боєготовності через загрозу ударів Збройних Сил України по тимчасово окупованого Криму.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь