Генштаб підтвердив успішне ураження складів з боєприпасами на росії

Політика

Сили оборони України вразили два військові арсенали в росії — в Тихорецьку (Краснодарський край) та в Октябрському (Тверська область).

Про це повідомляє Генштаб.

У ніч проти 21 вересня було атаковано арсенал у Тихорецьку, який є одним із найбільших складів боєприпасів для російських військ. За інформацією Генерального штабу ЗСУ, у момент удару на арсеналі перебував ешелон із понад 2 тисячами тонн боєприпасів, зокрема з КНДР.

Також була атакована радіолокаційна станція Подлет, що відстежувала повітряні цілі. Удари по арсеналу в Октябрському були здійснені Службою безпеки України, зафіксовані пожежі та вибухи на обох об’єктах.

Операції проводилися у взаємодії різних підрозділів, зокрема Сил безпілотних систем, Сил спеціальних операцій та СБУ. Бойова робота триває.Раніше ми писали, що удар по російському складу боєприпасів у населеному пункті Торопець Тверської області позначиться на операціях російських сил, зокрема в Курській області.

Також нагадаємо, що вночі 21 вересня ймовірно українські дрони прилетіли на 23-й арсенал Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони рф. Місцеві жителі повідомляють про сильні вибухи біля селища Жовтневе Тверської області рф.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь