Дебати з Трампом: Гарріс прийняла запрошення CNN

Політика, Світ

Віцепрезидентка США Камала Гарріс прийняла запрошення від телеканалу CNN на участь у дебатах, що відбудуться 23 жовтня, і закликала Дональда Трампа приєднатися до них.

Про це повідомляє CNN.

Керівниця кампанії Гарріс, Джен О’Меллі Діллон, підтвердила готовність віцепрезидентки знову зустрітися на сцені з Трампом і висловила сподівання, що він також прийме виклик на дебати. CNN зазначає, що такі дебати будуть корисними для американського народу, щоб краще зрозуміти позиції обох кандидатів на виборах.

Формат дебатів планується зробити схожим до тих, що проходили між Трампом і Байденом у червні, після яких Байден зняв свою кандидатуру під тиском з боку партії та громадськості.

Раніше ми писали, що Камала Гарріс, кандидатка в президенти США від Демократичної партії, заявила про свої наміри організувати ще одні дебати з Дональдом Трампом.Також нагадаємо, що конгресмен Джиммі Панетта, представник Демократичної партії США, висловив впевненість, що в разі перемоги Камали Гарріс на президентських виборах Сполучені Штати продовжать підтримувати Україну у війні проти росії.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

Залишити відповідь