Це просто АГОНЬ🔥🔥 Українські ДСНСки “знялися” для календаря, щоб назбирати 12 млн грн

Війна

Це просто АГОНЬ🔥🔥 Українські ДСНСки “знялися” для календаря, щоб назбирати 12 млн грн

Пам’ятаєте календар з австралійськими рятувальниками? Так ось, тепер є такий же, але з українськими

Так ДСНС Полтавщини збирає на спеціальне обладнання для роботи. На знімках – лише місцеві вогнеборці.

Ідея належить полтавським волонтерам. Надихались відомими австралійськими рятувальниками, які щороку оголюються для календаря, таким чином збираючи кошти на благодійність, пише Суспільне.Під час війни ми, як правило, бачимо наших рятувальників у жорстких ситуаціях, з емоціями, болем, трагічними ситуаціями. І водночас хочеться показати цих людей з іншої сторони: про те, що це молоді, красиві, талановиті, спортивні, привабливі й класні чоловіки. Відверто скажу, що я очікувала хейту, що ми сексуалізуємо цю професію, але хочеться у щоденній рутині болю показати цих людей у більш яскравому, привабливому і позитивному посилі”, ― сказала співавторка проєкту Альона Гончаренко.

Календар створили, щоб назбирати 12 млн грн на закупівлю двох авто та комплексів РЕБ для захисту рятувальників на завданнях, зокрема, від повторних обстрілів під час ліквідації наслідків ворожих атак.

“Є ситуації, коли ДСНС приїжджає на місце роботи, а в них немає змоги працювати через постійні тривоги. Ця станція РЕБ дасть можливість бачити, чи немає загрози у секторі, бо тривога оголошується на регіон, на кілька регіонів. Наші рятувальники працюють по всій Україні”, ― розповіла Альона Гончаренко.Як сказала співавторка ідеї, відкрити збір вирішили після спілкування із рятувальниками та їхнім керівництвом. Поки що поставили за мету продати тисячу календарів. Вартість одного – 1500 гривень.

УДАРИ ПО ЦІЛЯХ У РОСІЇ ЗБРОЄЮ ВІД США: ДИПЛОМАТ ВКАЗАВ НА ВАЖЛИВИЙ НЮАНС
ЗСУ зможуть використовувати американську зброю для нанесення ударів по невеликих цілях ворога, зазначив посол

Рятуючи побратимів, на передовій загинув 35-річний Андрій Бурчак. “Хтось мусить, батьку, вас захищати”
Друзі й знайомі виконали останню волю захисника.

НА АРСЕНАЛІ В КРАСНОДАРСЬКОМУ КРАЇ В МОМЕНТ АТАКИ БПЛА БУВ ЕШЕЛОН ІЗ 2 ТИС. ТОНН БОЄПРИПАСІВ – ГЕНШТАБ ЗСУ
Генштаб ЗСУ підтвердив у Facebook ураження силами оборони України двох військових арсеналів збройних сил країни-агресора РФ у ніч проти 21 вересня.

Залишити відповідь