На Харківщині через нічний обстріл пошкоджені будинки, підприємство і будівля ДСНС

Політика

У Малоданилівській громаді Харківської області внаслідок ворожого удару, завданого вночі, були пошкоджені кілька будинків, підприємство та будівля місцевого управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Це сталося у селі Чайківка.

Про це повідомляє керівник Малоданилівської громади Олександр Гололобов.

Інформація про можливих постраждалих внаслідок обстрілу з боку російських загарбників – не надходила.

«Один з нічних обстрілів прийшовся по селу Чайківка. Влучання поряд з приватною забудовою. Пошкоджено 4 будинки, підприємство та будівлю ДСНС», – йдеться в публікації Гололобова у Telegram сьогодні вранці.

Також він оприлюднив фото даного «прильоту» у населеному пункті.Зауважимо, напередодні пізно ввечері він інформував, що через ворожі обстріли є руйнування будинків одного з населених пунктів Малоданилівської територіальної громади. Проте тоді не уточнював, у якому саме селі це відбулося.

За останню добу з 21 на 22 вересня, втрати росіян на фронті становили 1500 солдатів, 52 бойових броньованих машин і дві реактивні системи залпового вогню.

На фронті протягом доби 21 вересня і до вечора було зафіксовано 125 бойових зіткнень. Понад половина з них відбулися на Покровському, Лиманському та Курахівському напрямках.

Нагадаємо, що вночі та зранку росіяни 17 разів обстріляли прикордонні території та населені пункти Сумської області, загинула одна людина.

Російські терористи обстріляли чергову лікарню у Харкові. Пацієнти отримали осколкові поранення.

За останню добу, 20 вересня, атакували Дніпро та Кривий Ріг Дніпропетровської області. Загалом троє людей загинули, четверо були поранені.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь