Трамп відмовився від проведення повторних дебатів, назвавши їх недоречними

Політика, Світ

Дональд Трамп заявив, що проведення дебатів щодо виборів 2024 року є недоречним, оскільки голосування вже почалося. Він також прокоментував наміри Камали Гарріс провести дебати, назвавши їх спробою покращити свої позиції.

Колишній президент Дональд Трамп заявив, що проведення чергових дебатів щодо виборів 2024 року є недоцільним, оскільки американці вже почали голосувати. Про це повідомляє CNN.

На мітингу у Вілмінгтоні, штат Північна Кароліна, Трамп зазначив, що проблема з черговими дебатами полягає в тому, що вже занадто пізно їх реалізувати.

Він також прокоментував наміри віце-президента Камали Гарріс провести дебати перед виборами.

«Тепер вона хоче провести дебати прямо перед виборами з CNN, тому що вона погано програє», – зазначив Дональд Трамп.Раніше ми писали, що Камала Гарріс, кандидатка в президенти США від Демократичної партії, заявила про свої наміри організувати ще одні дебати з Дональдом Трампом.

Також нагадаємо, що конгресмен Джиммі Панетта, представник Демократичної партії США, висловив впевненість, що в разі перемоги Камали Гарріс на президентських виборах Сполучені Штати продовжать підтримувати Україну у війні проти росії.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь