Окупанти атакували енергетику на Полтавщині

Політика

російські війська в ніч на 22 вересня атакували Полтавську область. Під удар потрапила енергетика.

Про це повідомляє голова Полтавської ОВА Філіп Пронін у Telegram.

За його словами, окупанти атакували Полтавську області дронами, на щастя, ніхто не постраждав. Проте в одному районі області була пошкоджена енергетична інфраструктура.

Внаслідок атаки без світла залишились 56 побутових та 30 юридичних споживачів.

«Профільні фахівці вже працюють над відновленням електропостачання людям. Питання на контролі», – зазначив голова Полтавської ОВА.Ще з вечора 21 вересня стало відомо, що росіяни запустили ударні дрони у напрямку України. Повітряні сили ЗСУ фіксували рух «Шахедів» у Київській, Черкаській, Чернігівській, Полтавській, Кіровоградській, Хмельницькій, Вінницькій, Сумській, Житомирській, Одеській та Миколаївській областях.

У Малоданилівській громаді Харківської області внаслідок ворожого удару, завданого вночі, були пошкоджені кілька будинків, підприємство та будівля місцевого управління Державної служби з надзвичайних ситуацій. Це сталося у селі Чайківка.

За останню добу з 21 на 22 вересня, втрати росіян на фронті становили 1500 солдатів, 52 бойових броньованих машин і дві реактивні системи залпового вогню.

На фронті протягом доби 21 вересня і до вечора було зафіксовано 125 бойових зіткнень. Понад половина з них відбулися на Покровському, Лиманському та Курахівському напрямках.

Нагадаємо, що вночі та зранку росіяни 17 разів обстріляли прикордонні території та населені пункти Сумської області, загинула одна людина.

Російські терористи обстріляли чергову лікарню у Харкові. Пацієнти отримали осколкові поранення.

За останню добу, 20 вересня, атакували Дніпро та Кривий Ріг Дніпропетровської області. Загалом троє людей загинули, четверо були поранені.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь