Дюбуа видовищно нокаутував Джошуа та став чемпіоном IBF замість Усика

Політика

Британський боксер Даніель Дюбуа достроково переміг співвітчизника Ентоні Джошуа в бою за звання чемпіона світу в хевівейті за версією Міжнародної боксерської федерації (IBF).

Чемпіон заволодів рингом із перших хвилин протистояння. Під завісу 1-го раунду він відправив суперника в нокдаун. Джошуа, однак, піднявся, а потім вкрай вчасним для нього виявився гонг.

Поки опонент не прийшов до тями, Дюбуа продовжив наносити чимало потужних ударів у голову та корпус Джошуа. Як наслідок, останній побував на канвасі в третьому та четвертому раундах. Утім, щоразу колишній володар низки поясів знаходив сили піднятися.

Розв’язка настала в 5-му раунді. Джошуа пішов в атаку на співвітчизника та зовсім забув про оборону. Дюбуа двічі натякнув на можливість добряче влучити, але суперник ці сигнали проігнорував. Далі ж він завдав прямого удару правою у щелепу та нокаутував Джошуа.

Дюбуа став чемпіоном IBF у надважкій вазі. Решта поясів дивізіону належить українцю Олександру Усику, який у грудні вдруге зійдеться в ринзі з британським боксером Тайсоном Ф’юрі. Переможці обох протистоянь, найімовірніше, згодом визначать нового абсолютного чемпіона в хевівейті.Чемпіон світу за версіями WBO, WBA, WBC в надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) продовжує очолювати оновлений рейтинг найкращих боксерів незалежно від вагової категорії (P4P).

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO і WBC у суперважкій вазі Олександр Усик розповів про те, що позбувся титулу IBF. Українець відмовився від титулу чемпіонського пояса добровільно, щоб інші боксери мали можливість завоювати його.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь