Син Майкла Дугласа поділився своїми враженнями від поїздки до Києва і показав особливе відео.

Суспільство

Ділан побував в Україні разом із зірковим батьком.

Син американського актора Майкла Дугласа – Ділан – поділився своїми враженнями від поїздки до Києва.tsn.ua

Так, 24-річний актор-початківець відвідав столицю України разом із зірковим батьком. Три дні вони провели в Києві. За цей час сімейство встигло поподорожувати вулицями міста, поспілкуватися з українцями, спробувати місцеву кухню, а також відвідати Саміт перших леді та джентльменів.

В Instagram Ділан опублікував відео своєї подорожі. Зокрема, він показав, як потягом їхав до Києва, як прогулювався містом і як знайомився з новими місцями. Особливої уваги син Дугласа приділив тому, як живе столиця під час війни. Він показав, яких руйнувань країна зазнала через ворожі дії російських окупантів, зняв згорілу ворожу техніку, а також вшанував загиблих українських військових, які віддали життя за вільну Україну.

Ділан поділився, що подорож до Києва – це особлива пригода в його житті. Син Дугласа неабияк радий, що отримав такий досвід. Свою розповідь актор закінчив фразою “Слава Україні!”, яку він написав українською.

“Цього тижня я мав можливість відвідати Україну. Це була пригода всього життя, і мій досвід дав мені відчуття щастя, що я живу у вільній і мирній країні. Я дуже багато хочу розповісти про свій досвід, але це занадто багато, щоб просто написати”, – поділився Ділан.


Копіювати

Залишити відповідь