Росія збирається “обнулити” США, хто насправді не дає їй це зробити?

Війна

Росія збирається “обнулити” США, хто насправді не дає їй це зробити?

Україна зробила все можливе, щоб не втягнути Америку у війну, однак якщо допустити перемогу Росії, то для самої Америки це матиме катастрофічні наслідки

Як заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю виданню The New Yorker, якби Україна не встояла, Путін пішов би далі.

“По-перше, до Європи, Америки та Канади приїхало б близько сорока мільйонів іммігрантів. По-друге, ви б втратили найбільшу країну в Європі – величезний удар по впливу Америки на континенті. Росія тепер матиме там повний вплив. Ви втратите всіх – Польщу, Німеччину – і ваш вплив дорівнюватиме нулю”, – зазначив Зеленський.

Він наголосив, що американська громадськість має зрозуміти, що сам факт існування України не є проблемою, водночас стійкість України дала змогу Америці вирішити безліч інших проблем. Росія замість України могла б напасти на Польщу або країни Балтії, які є членами НАТО, і для Сполучених Штатів це було б “катастрофою, ударом нижче пояса”.

“У цьому випадку ви безумовно будете залучені в повномасштабну війну – з військами на місцях, фінансуванням, інвестиціями, а американська економіка перейде на військові рейки. Тому говорити, що ви вже давно берете участь у цій війні, просто неправда. Зовсім навпаки: Я вважаю, що ми вберегли Америку від тотальної війни”, – наголосив Зеленський.

Він також додав, що в разі ослаблення підтримки України Росія може “вирішити, що цього достатньо, і завдати удару по Польщі – наприклад, у відповідь на якусь провокацію з боку Білорусі”.

“І ось, після двох із половиною років вашої підтримки та інвестицій, за які ми вам дуже вдячні, ви можете помножити їх усі на нуль. Америці довелося б починати інвестувати з нуля, причому у війну зовсім іншого калібру. У ній битимуться американські солдати. І все це, додам, принесе величезну користь Росії”, – додав український президент.

Свекруха все розділила порівну. Дочці гостинців цілий багажник, а моїм дітям — яблучка і горішки
Ми з Назаром виросли на одній вулиці, не дивно, що одружились.

БАБИНЕ ЛІТО НАСТАНЕ НЕЗАБАРОМ: СИНОПТИКИ ПРОГНОЗУЮТЬ ДО +26
Синоптик поділилася своїм прогнозом

Ранкова молитва, яка захистить від негараздів ваш прийдешній день
Для того, щоб позбутися від подібних проблем, отримувати радість від кожного дня, мати сили на корисні справи і нові звершення, треба обов’язково молитися щоранку!

Залишити відповідь