Зеленський розповів про перші зустрічі у США: про що домовились

Політика

Президент України Володимир Зеленський розповів, що провів у США зустріч з губернатором, сенатором та конгресменом штату Пенсильванія. Співрозмовники домовились про активнішу співпрацю.

Про це президент Володимир Зеленський розповів у Фейсбуці.

«Зустрівся з губернатором штату Пенсильванія Джошем Шапіро, сенатором від цього штату Бобом Кейсі та конгресменом Меттом Картрайтом. Вдячний за всю підтримку. Домовилися працювати ще активніше, щоб наша спільна сила – України та Америки – збільшувалася. І окремо хочу подякувати всім, хто вітав нас у Скрентоні із синьо-жовтими кольорами нашого прапора», – написав Зеленський.
Крім того, у присутності Володимира Зеленського була підписана угода про співпрацю між штатом Пенсильванія та Запорізькою областю. Документ підписали губернатор штату Джош Шапіро та голова Запорізької ОВА Іван Федоров.Президент Володимир Зеленський під час свого візиту до США відвідав завод Scranton Army Ammunition Plant у штаті Пенсильванія. На підприємстві буде збільшено виробництво снарядів для України для артилерії калібру 155-мм.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 22 вересня прибув до Нью-Йорка для участі в заходах в рамках тижня високого рівня Генеральної Асамблеї ООН.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь