Депутата-втікача виключать з антикорупційного комітету ВР

Політика

«Оскільки, на період дії правового режиму воєнного стану, Верховна Рада України та Комітети Верховної Ради України, повинні діяти швидко, ефективно та злагоджено, виникла необхідність провести зміни у складі Комітетів Верховної Ради України відповідно до побажань народних депутатів України, інтересів держави та відповідно до вимог суспільства», – йдеться в пояснювальній записці до проєкту.

Водночас, як зазначив народний депутат Ярослав Железняк, який активно коментує події в парламенті, зі складу фракції «Слуга народу» депутата Одарченка не виключали.

Нагадаємо, у листопаді 2023 року НАБУ та САП повідомили про підозру Одарченку. Згідно з даними правоохоронних органів, народний депутат пропонував хабар колишному голові Агентства відновленням Мустафі Найєму, в криптовалюті Bitcoin на суму 50 тисяч доларів в обмін на сприяння у виділенні коштів з фонду ліквідації наслідків російської агресії для ремонту будівель університету, де залишався ректором.

Вищий антикорупційний суд оголосив у державний та міжнародний розшук нардепа від «Слуги народу» Андрія Одарченка.

Раніше ми писали, що народний депутат від «Слуги народу» та член антикорупційного комітету Андрій Одарченко, який намагався дати хабар голові Агентства відновлення Мустафі Найєму, розповідав, що не вірить, що Харків вистоїть. При чому це було не на початку вторгнення, а в серпні 2023.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь