На Львівщині чоловік незаконно зберігав та продавав зброю і боєприпаси

Політика

На Львівщини правоохоронці викрили чоловіка, якого підозрюють у незаконному продажі зброї та боєприпасів.

Про це повідомили у поліції Львівської області.

33-річний мешканець міста Броди закуповував стартові пістолети та стандартні патрони травматичної дії, а потім переробляв їх, збільшуючи потужність.

«Перероблений «товар» він збував серед бажаючих, яких знаходив у мережі Інтернет, висилаючи їм поштові відправлення під вигаданим іменем. Поліцейські задокументували кілька фактів незаконної реалізації підозрюваним зброї та боєприпасів і 19 вересня затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України», – йдеться у повідомленні.

Під час обшуків правоохоронці виявили та вилучили у затриманого кілька одиниць короткоствольної зброї, патрони різного калібру, капсюлі, порох, інструмент для переробки зброї та інші речові докази. Все це вже скерували на дослідження.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років, досудове розслідування триває.

Напередодні в Україні викрили масштабний канал збуту зброї і наркотиків. У рамках справи підозри отримали 116 осіб.

Також СБУ та Нацполіція знешкодили наркосиндикат, який займався виробництвом та збутом гуртових партій важких наркотиків і психотропів.

Раніше ми писали, що в Україні знищили понад 1 тонну контрабандного героїну.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь