Данія виділила кошти на відновлення енергетики України

Політика

Уряд Данії виділив 130 мільйонів данських крон (понад 16 мільйонів євро) для підтримки енергетичної системи України, про що повідомило Міністерство клімату, енергетики та комунальних послуг Данії.

Це рішення ухвалили в контексті підготовки до опалювального сезону на тлі постійних атак росії на енергетичну інфраструктуру України.

Новий внесок стане одним із найбільших від Данії і сприятиме посиленню енергетичної стійкості України. Кошти будуть використані для втілення термінових заходів, закупівлі обладнання та запасних частин, щоб забезпечити безперебійне постачання електроенергії та тепла українцям.

Раніше ми писали, що координаційний комітет партнерства затвердив четвертий та п’ятий пакети допомоги від Данії на 44 млн євро для Миколаївської області.

Також нагадаємо, що Міноборони отримало кошти від Данії на виробництво САУ «Богдана». виділені 40,7 млн євро з пакету допомоги вже на рахунках міністерства.Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

 

 

Залишити відповідь