рф застосовує тактику малих груп при штурмах на Донбасі, але несе величезні втрати

Політика

Російські війська застосовують тактику малих штурмових груп під час атак на Покровському напрямку, збираючись по 50-100 осіб для штурмів.

Про це повідомляє Bild з посиланням на джерела.

Росіяни намагаються закріпитися на околицях міста Селидове, щоб здійснити подальші атаки, проте їм не вдається зібрати необхідні сили для наступу. Через це вони змінюють тактику, намагаючись атакувати флангами й обійти місто з обох сторін.

Українські війська щоденно виявляють 100-200 російських військових, після чого відкривають по них вогонь. В результаті до останнього укріпленого району перед Селидовим доходять лише 5-10% російських бійців, решта гинуть або зазнають серйозних поранень.

Українські бійці також затрофеїли танк Т-72Б3, що викликало лють у ворога.Раніше ми писали, що основним напрямом наступу російських військ залишається Покровський в Донецькій області. Але за останній час вони просунулись в Харківській області.

Також нагадаємо, що президент Сполучених Штатів Америки (США) Джо Байден не знімав обмеження для України на удари вглиб російської федерації.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь