«Ми ближче до миру, ніж ми думаємо»: Зеленський зробив заяву про завершення війни

Політика, Світ

Президент України Володимир Зеленський заявив, що війна з росією «ближча до завершення», ніж багато хто вважає. Він закликав союзників зміцнити українську армію.

Про це йдеться у заяві Зеленського в інтерв’ю ABC News.

«План перемоги – зміцнення України. Тому ми просимо наших друзів, наших союзників зміцнити нас. Це дуже важливо. Я думаю, що ми ближче до миру, ніж ми думаємо. Ми ближче до кінця війни», – сказав Зеленський.

Також президент заявив, що російський диктатор володимир путін «боїться» Курської операції, бо не може захистити свою територію.

«Це правда. Він дуже боїться. Чому? Тому що його люди побачили, що він не може захистити, що він не може захистити всю свою територію», – зауважив ЗеленськийГлава держави заявив, що тільки з «сильної позиції» Україна може «підштовхнути путіна до припинення війни».

Нагадаємо, 23 вересня президент України Володимир Зеленський зустрівся з канцлером Німеччини Олафом Шольцем у Нью-Йорку.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський 22 вересня прибув до Нью-Йорка для участі в заходах в рамках тижня високого рівня Генеральної Асамблеї ООН.

Зеленський розповів, що вже провів у США зустріч з губернатором, сенатором та конгресменом від штату Пенсильванія. Співрозмовники домовились про активнішу співпрацю.

⚡️⚡️⚡️Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь