На Херсонщині окупанти поцілили в житлові квартали, 13 поранених

Політика

Окупанти обстріляли 23 населені пункти Херсонської області, пошкодивши житлові квартали та інфраструктуру. Внаслідок ворожих атак 13 людей отримали поранення, пошкоджено 19 будинків, газогони та автомобілі.

У Херсонській області російські війська минулої доби обстріляли 23 населені пункти, вдаривши по житлових кварталах, 13 людей отримали поранення, повідомив у вівторок голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

«Через російську агресію 13 людей дістали поранення», – написав Прокудін.

Минулої доби, зі слів Прокудіна, під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Антонівка, Садове, Придніпровське, Понятівка, Наддніпрянське, Ромашкове, Велетенське, Білозерка, Кізомис, Станіслав, Гончарне, Томина Балка, Новодмитрівка, Берислав, Милове, Нововоронцовка, Золота Балка, Качкарівка, Новоберислав, Михайлівка, Заможне, Козацьке та місто Херсон.

російські військові, за його даними, поцілили в житлові квартали населених пунктів області, зокрема 3 багатоповерхівки та 16 приватних будинків. Також окупанти пошкодили газогони, автівку «швидкої» та приватні автомобілі.Раніше ми писали, що російські війська 23 вересня ввечері завдали удару керованими авіабомбами по передмістю Харкова.

Вночі 24 вересня ППО України відбила масштабну атаку з використанням 85 засобів повітряного нападу. Збито 66 ударних БпЛА типу «Shahed» та виявлено інші ракети противника.

Також нагадаємо, що в Чернігівській області спостерігається активізація розвідувальних дронів, що викликає занепокоєння у військових.

Окупаційна армія у ніч проти 24 вересня вкотре атакувала Київську область ударними дронами. Всі ворожі цілі знищила протиповітряна оборона, але через падіння уламків сталися загоряння.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь