Москва створює ШІ-контент для впливу на вибори у США

Політика, Світ

Представник американської розвідки зазначив, що ШІ-контент, вироблений Москвою, «відповідає ширшим зусиллям росії, спрямованим на підтримку кандидата-республіканця Дональда Трампа і дискредитацію віцепрезидентки Камали Гарріс і Демократичної партії, в тому числі за допомогою конспірологічних наративів».Він сказав, що росія є набагато більш витонченим гравцем і має краще розуміння того, як працюють вибори в США, та визначає цілі для впливу.

Як приклад представник ODNI навів заяву Міністерства юстиції США від 9 липня про припинення операції, яку підтримувала Москва, коли через соціальні мережі поширювались прокремлівські меседжі у США та інших країнах.

Нагадаємо, що кандидат у президенти США Дональд Трамп, реагуючи на приїзд президента Володимира Зеленського до Нью-Йорка, назвав його «найкращим продавцем в історії», бо нібито після кожного візиту до США президент України повертається «з 60 мільярдами доларів».

Чоловік, звинувачений у ймовірній спробі вбивства кандидата в президенти США Дональда Трампа на полі для гольфу у Флориді, залишив записку з докладним описом своїх планів. Це передбачає висунення більш жорстких обвинувачень проти нього.

Понад 700 співробітників органів національної безпеки та військових підтримали кандидатуру Камали Гарріс на пост президента США. У спільному листі вони зазначили, що Гарріс захищає демократичні ідеали Америки, в той час як колишній президент Дональд Трамп ставить їх під загрозу.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь