ОВА показала наслідки нічних ударів росіян по Запоріжжю

Політика

Внаслідок ворожих атак по Запоріжжю вночі 24 вересня травми отримали дев’ятеро людей. Двом дітям, постраждалим унаслідок обстрілу, діагностували контузію.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Запорізької ОВА Іван Федоров

«Тринадцятирічна дівчинка та чотирнадцятирічний хлопчик доставлені до медзакладу з контузією. Вони знаходилися недалеко від епіцентру вибуху та травмовані ударною хвилею. Прогноз лікарів сприятливий», – написав він.

Також зазначається, що внаслідок ворожих атак на Запоріжжя дев’ять мешканців обласного центру зазнали травм. У лікарні на ранок залишаються троє людей.

83-річна жінка, яка знаходилася в будинку, куди влучила авіабомба, зазнала множинних осколкових поранень. Наразі постраждала в стабільному стані. Її син загинув.

Нагадаємо, що окупанти обстріляли 23 населені пункти Херсонської області, пошкодивши житлові квартали та інфраструктуру. Внаслідок ворожих атак 13 людей отримали поранення, пошкоджено 19 будинків, газогони та автомобілі.

Раніше ми писали, що російські війська 23 вересня ввечері завдали удару керованими авіабомбами по передмістю Харкова.

Вночі 24 вересня ППО України відбила масштабну атаку з використанням 85 засобів повітряного нападу. Збито 66 ударних БпЛА типу «Shahed» та виявлено інші ракети противника.

Також нагадаємо, що в Чернігівській області спостерігається активізація розвідувальних дронів, що викликає занепокоєння у військових.

Окупаційна армія у ніч проти 24 вересня вкотре атакувала Київську область ударними дронами. Всі ворожі цілі знищила протиповітряна оборона, але через падіння уламків сталися загоряння.

Увесь інсайд та актуальна інформація на нашому Телеграм-каналі, а також бонуси та швидкі новини.

Залишити відповідь