РФ почала використовувати на фронті китайські бронемашини, – BILD

Війна

РФ почала використовувати на фронті китайські бронемашини, – BILD

Російські окупанти почали використовувати на війні в Україні китайські бронемашини. Зокрема, 23 вересня проросійський тг-канал “Уголок Ситха” опублікував фотографії російських військових із китайським бронеавтомобілем ZFB-05.

Китайські бронеавтомобілі Hushi в зоні СВО”, – йдеться в повідомленні тг-каналу

При цьому експерт BILD Юліан Рьопке, якого підозрюють у зв’язках з російською пропагандою, “підтверджує” справжність знімків, зазначаючи, що це перший доказ застосування китайської військової техніки в Україні.

Китайська техніка у війні в Україні

Раніше повідомлялося, що Росія закуповує сотні одиниць китайських всюдиходів для війни в Україні. Як зазначали в ЗСУ, росіяни використовують ці маленькі маневрені машинки, щоб доставляти особовий склад через мінні поля до місця бойових дій. водночас активне використання цих гольфкарів свідчить про значні втрати окупантів у бронетехніці.

При цьому Україна навчилася знищувати китайські гольфкари дронамі-камікадзе, і, оскільки в цих баггі немає жодної броні, то всі солдати, які перебувають усередині, гинуть.

Росія збирається “обнулити” США, хто насправді не дає їй це зробити?
Україна зробила все можливе, щоб не втягнути Америку у війну, однак якщо допустити перемогу Росії, то для самої Америки це матиме катастрофічні наслідки

ШІСТЬ РОСІЙСЬКИХ ЛІТАКІВ БУЛО ПЕРЕХОПЛЕНО НАД БАЛТІЙСЬКИМ МОРЕМ
Для їхнього супроводу були задіяні винищувачі. Російські літаки летіли без плану польоту і з вимкненими транспондерами.

25 вересня – святого Сергія Радонезького. Що слід зробити кожному християнину в цей день
25 вересня, православний світ вшановує пам’ять святого Сергія Радонезького

Залишити відповідь